Anti mello


Har det blivit på modet att hata Melodifestivalen?

Det är en folkfest, det är oftast så fånig musik att vi brister ut i asgarv, det är intressanta klädval och komik. Jag ser inget fel i det.

Tragiskt upplägg, tycker Ann med flera.



Kommentarer
Postat av: lisaaa

jag hatar inte. det är svensk kultur. men i lördags blev jag less. det är ju faktiskt inte så kul att titta på tyvärr...

2009-02-22 @ 23:33:39
Postat av: P

Alltså, det blir ju värre och värre för varje år, kan jag tycka. Någon konstig avart svensk elit på fånighetsmusik blandat med några få som faktiskt har någon slags musikalisk nutidsorienterad känsla och förnuft. Men det mesta är ju tragiskt. Det gör lite extra ont i lågkonjukturen att så dålig musik får så himla mycket uppmärksamhet, det finns så mycket bättre musik som borde få mer utrymme. Och vad är "kulturen" värd? kan jag känna när den år efter år blir värre och denna fånighetselit sitter på sina green room stolar och suger i sig någon glans av folks forna längtan till melodifestivalen som alltid är rolig att se på, men som numer inte kan tillfredstäla det antal den tidigare gjort. De skulle kunna göra så mycket mer och bättre.

2009-02-24 @ 11:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback